Idee și ambiții

Acasa · Idee și ambiții

Bine ai venit pe amodambla.ro!

Motivația noastră

amodambla.ro își propune să susțină inițiativele personale sau profesionale, chiar dacă la început pot fi doar interese urmărite în timpul liber sau sunt deja ambiții cu caracter antreprenorial transformate în acțiuni. De asemenea, vrem să oferim o soluție pentru cei care vor să își echilibreze modul de viață prin a le oferi oportunități de învățare și de experimentare care conduc inevitabil la dezvoltarea personală. Vrem să realizăm acest lucru prin crearea unui ecosistem care sa pună la dispoziție resursele necesare inițierii călătoriei spre atingerea obiectivelor propuse.

 

Ce probleme vrem să rezolvăm

Fiind conștienți că drumul de la idee la acțiune este unul lung și presărat cu diverse provocări, vrem să ne realizăm scopul propus prin eliminarea unor bariere ce pot întârzia sau opri asemenea inițiative. Barierele pot fi de naturi diferite, pentru Căutătorul-Explorator, spre exemplu ele pot fi timpul limitat pentru participarea la evenimente sau cursuri, surse nesigure și timp limitat pentru informare, neîncrederea în formatori, faptul că nu există o idee clară despre ce vrea, ci doar o dorință de a face altceva.

În același timp, barierele Pasionatului-Întreprinzător pot fi faptul că nu știe de unde să înceapă călătoria spre independență (pregătire și organizare), dificultatea de a găsi persoane interesate, lipsa infrastructurii și logisticii necesare, nevoia de un cadru legal pentru desfășurarea activităților.

De asemenea, și Facilitatorii-Susținători care dispun de resursele necesare pot întâmpina obstacole, cum ar fi timpul și costurile necesare pentru a realiza utilizarea lor sau ineficiența activităților de promovare pentru resursele de care dispun.

 

Soluția noastră

Aceste provocări ne-au determinat să dezvoltăm conceptul amodambla.ro. Conceptul prezintă un portal care permite utilizatorilor o interacțiune simplă printr-o interfață intuitivă și ușor de folosit, care ajută fiecare utilizator să găsească interese noi, damblale de realizat, potențiali clienți sau oportunități de promovare.

amodambla.ro își propune să devină portalul unde toți cei care au vrut întotdeauna să facă ceva dar nu au reușit din varii motive să poată acționa. Noi o numim dambla, nu pentru că poate fi înțeles ca o joacă ci pentru că reprezintă ceva care a tot fost amânat și care s-a transformat într-o dorință realizabilă, un potențial latent devenit manifest, cu impact semnificativ asupra dezvoltării și satisfacției personale.

Totodată, amodambla.ro reprezintă modalitatea prin care cei care își iau pasiunea în serios și au căpătat experiență și cunoștințe pot beneficia de ele prin a le împărtăși contra cost. Din altă perspectivă, asta este damblaua lor, să facă ceea ce îi motivează, să experimenteze, să depășească obstacolele inerente și să crească odată cu cei pe care îi învață.

În același timp, nimic nu se întâmplă de la sine iar uneori multe aspecte legate de infrastructură, instrumente și logistică trebuie corelate pentru a pune lucrurile în mișcare. Aici intervin cei care dispun de resurse (ca de exemplu, spații și săli de închiriat) și le pot oferi acelora care au nevoie. Facilitatorii pot identifica și crește utilizarea resurselor nefolosite în perioadele de inactivitate și sunt capabili să eficientizeze eforturile de promovare prin reducerea timpului pentru găsirea noilor clienți.

În cele din urmă, este vorba despre un ecosistem care permite fiecăruia să își atingă o parte din scopurile propuse, de orice natură ar fi ele: dezvoltare personală, adecvare socială, independență financiară sau prestigiu.

 

amodambla.ro

În forma sa actuală, amodambla.ro reprezintă exprimarea viziunii și ideii noastre cu intenția de a-i asculta pe utilizatori și cu scopul de a organiza următoarele evenimente și cursuri. Urmărim acest lucru pentru ca evoluția dezvoltării platformei să se bazeze strict pe interesele și nevoile participanților.

În versiunea următoare, amodambla.ro permite corelarea automată, pe baza unui algoritm predefinit, între toate părțile implicate, pentru a facilita comunicarea și punerea în aplicare a intereselor urmărite.

 

 

Echipa amodambla.ro îți mulțumește pentru interesul arătat!

NEWSLETTER

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Suport online

Încă nu te-ai hotărât? Cu ce te putem ajuta?

Înapoi sus Video